Resurse Google Gratuite

iNoob | Stefanescu Mihai | 2020-10-11

Optimizarea pentru motoarele de cautare, o cale eficienta de a mari traficul pe website-uri. Uneltele si tehnicile utilizate pentru a optimiza un site ajuta la maximizarea vizibilitatii paginii tale in motoarele de cautare. In acest articol va voi prezenta aplicatiile SEO pe care Google le ofera gratuit pentru optimizarea siteurilor usor si eficient.
Aici veti gasi o lista cu unelte Google speciale pentru optimizarea SEO ce te ajuta sa maresti traficul de pe website-ul tau sau sa il monitorizezi.

Google Analytics

Google Analytics este unserviciu oferit gratuit de Google pentru masurarea traficului pe pana la 5 site-uri.

Google Alerts

Acesta este unul dintre cele mai puternice servicii oferite de google, iti aduce pe email informatii despre competitia ta si cele mai relevante rezultate Google.

Google Insights pentru Search

Google Insights pentru cautare este un serviciu ce iti da dreptul de a observa ce cuvinte folosesc oamenii in cautarile lor, unde ajung si cand.

Google Webmaster Tools

Google Webmaster Tools este un alt seviciu ce iti prezinta un raport detaliat despre vizibilitatea paginilor tale pe Google.

Google Trends

Este un serviciu public ce iti permite sa compari interesele oamenilor legate de un anumit subiect si afiseaza vizitatorii unici zilnic a doua sau mai multe site-uri.

Google Adwords: Keyword Tool

Google AdWords: Keyword tool este o unealta eficienta ce poate fi folosita pentru a gasi cuvintele cheie potrivite atunci cand scrii un articol.

Google Ad Planner

O unealta ce te poate ajuta sa iti planuiesti intr-un mod eficient campania de promovare online.

Google Reader

Acesta este un serviciu gratuit c eiti permite citirea de feed-uri RSS online.

Google Rankings

Acest serviciu este o unealta de optimizare gratuita ce verifica unde este afisat site-ul tau in motorul de cautare si rank-ul din Google.

Google Site Map

Google Site Map este o super unealta ce iti permite sa creezi o harda pentru site-ul tau, astfel incat acesta sa fie indexat mai usor de motoaerele de cautare.


Imi place ce faci aici
Daca iti place ce fac aici imi poti cumpara o cafea Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Stefanescu Mihai
Programator de ~8 ani, am lucrat la proiecte din mai multe industrstrii, de la eCommerce la telecomunicatii la automatizari. In acest timp am folosi diferite tehnologii, de la PHP, MySQL, PostgreSql, RabbitMq, Redis, Memcached si altele.
       

Get in touch
Pentru nelamuriri, dubii, comentarii si chestii de pe suflet ne putem auzi pe Discord, Reddit sau poti deschide o discutie noua pe forum.

Posteaza un comentariu

Comentarii

Inca nu au fost postate comentarii, fii primul care posteaza un comentariu!

Club-ul este dedicat membrilor si ofera access la mai multe zone ale website-ului.

🗝ïļ Login 🌟 Register

🔖 Bookmarks ⊞
âœĻ Pentru a sustine aceasta comunitate am sa te rog sa te autentifici sau sa te inregistrezi!

🌊ïļ Discord ⊞

Folosim cookie-uri pentru a oferi functionalitatile critice ale aplicatiei Invata-Programare. Folosim cookie-uri si pentru a analiza traficul, pentru care e nevoie de consimtamantul dvs. explicit.

⮆ïļ